HABERMANNOVA VILA
Datum příjezdu
Datum odjezdu

Vybavení a služby - HABERMANNOVA VILA

  • Vašeho psa je možné ubytovat za poplatek 300 Kč.
  • Samozřejmostí je parkování zdarma.
  • Hosté mají k dispozici bezdrátové připojení k internetu v ceně.
  • Hosté mají k dispozici televizi na pokoji v ceně.

Ubytování a služby - HABERMANNOVA VILA

V naší nabídce naleznete 3 jednolůžkové, 4 dvoulůžkové a třílůžkový komfortní pokoj. Ubytovat se můžete také ve dvoulůžkových apartmánech. V penzionu celkem přespí až 20 hostů. Všechny naše ubytovací jednotky máme vybavené vlastním sociálním zařízením, koupelnou se sprchou nebo s vanou, kvalitními matracemi, pohodlným nábytkem, klimatizací a minibarem. Některé pokoje se navíc pyšní vlastním balkónem.

Stravování - HABERMANNOVA VILA

Každé ráno vám připravíme vynikající a zdravé snídaně, které jsou již zahrnuty v ceně ubytování. Po celý den se můžete stravovat v naší útulné restauraci, kde vám nachystáme vynikající pokrmy české i mezinárodní kuchyně. Nechybí ani dva salonky a letní zahrádka.

Okolí - HABERMANNOVA VILA

Penzion leží v příjemné části malé lázeňské obce Bludov nedaleko historického města Šumperk. Milovníci památek mohou navštívit zámek Bludov, zříceninu Brníčko nebo zámek Třemešek. Sportovci se mohou vydat do CHKO Jeseníky, kudy vedou turistické trasy a cyklostezky na Keprník, Šerák, Vozku nebo na nejvyšší horu Moravy, Praděd. V zimních měsících si nedaleko Bludova skvěle zalyžujete ve Ski areálu Červenohorské sedlo či ve Ski areálu Praděd - Ovčárna.